Kaipaus

Runoilija Satuhaave

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.6.2017
Viimeksi paikalla: 21.8.2017 18:18

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.4.1990

 
Jo aamulla ensimmäisenä kun herään, 
ajattelen sinua. 


Katson viereeni,
et ole siinä....

Kaipaan sinua, aamuin, illoin,
päivin ja öin.

Kaipaan sinua lähelleni,
kosketustasi ihollani.

Huuliasi huulillani,
vartaloasi vasten omaani.

Haluan lähellesi,
päästä kainaloosi,
osaksi elämääsi.

Haluan sinut omakseni,
olla osa arkeasi.

Illan viimeisinä hetkinä pääni tyynyyn painuessa,
ajattelen sinua.

Kuinka ikävöinkään,
tarvitsen, haluan ja Rakastan sinua

Lohduttaudun uniini... Siellä olet minun.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Miellyttävää lukea oikea rakkausruno, pitkästä aikaa <3
Koskettava rakkausruno, mutta teksti on minulle  liian pientä. Todella vaikea lukea.
Oi kun joku oikeasti ajattelis noin.
 

Käyttäjän kaikki runot