Nimetön

Runoilija Bazor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2003
Viimeksi paikalla: 6.12.2022 8:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onko parempaa kuin seksi, kuka kertoa sen vois. Jos antaa pollelle keksin, se ehkä lentää pois.
 

Mustat pilvet taivaan,
muistoistani kaivaa.
Muiston onnellisen onnettoman,
muiston sinusta ja minusta.

Muiston petoksista ja valheista,
muiston suudelmista ja sanoista.
Miksi muistot nää mua piinaa,
miks juotava on viinaa.

Onko ihmisen oltava niin heikko,
kun saapuu se menneisyyden peikko.
Mukanaan muistoja ja kuvia,
pelkkää surua ei lainkaan huvia.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot