ilman sua

Runoilija sisilisko

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki kaunis katoaa, aina.
 

antaisit aikaa unohtaa,
tottua ilman sua olemaan.
en halua susta luopua kokonaan,
vaan pitää sut sydämessä ainiaan.
illoin ja päivin sua mietin,
ja muistelen hetkiä,
jolloin otit minut kainaloon.

Selite: 
nojoo, joskus viime vuonna tän oon kirjottanu. :) kommentoikaa! (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot