Halaus

Runoilija rakastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko miltä tuntui,
kun rakkaasi sinua halasi?
Ei isän tai äidin halaus,
vaan oman rakkaasi pehmeä halaus?
Mitä sillon tunsit? tunsitko kun kehesi rentoutui?
Kun sydämmesi löynnit rahoittuvat!

Selite: 
joo eli tässäpä tämä ei ihan paras runo mutta pistäkää kommentia mitä mieltä olitte
Kategoria: 
 

Kommentit

halauksia monenlaisia
mutta ensirakkauden halaus säilyy ikuisesti muistoissa
hyvähän runo tää

Onnea Synttärin johdosta !!!

välillä niitä muistelee lämmöllä niitä halauksia.

 

Käyttäjän kaikki runot