Rakastatko muo?

Runoilija rakastaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Meidän luokalla on yks tosi ihana tyttö, istun mä sen vieressä koulussa. Se antaa mun kopioida joitain vastauksii. Mut se tykkää jostain toisest pojast joka ei osaa edes hymyillä, mut ei enää. Oon lähettänyt jo lapun sen pulpettiin. Rakastatko muo? Mä rakastansuo.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot