Kynttilät haudoilla

Runoilija Torak

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä kynttilät kuiskaavat haidoilla?
Jotain elämästä ja kuolemasta.

Hiljaisuudessa yön, ne yhtyvät elämän ikuiseen hymmiin.

Näin joulu on tullut taas.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on näkymä ja rauha jouluisessa hautausmaassa. Erittäin kaunis on tämä runosikin.

 

Käyttäjän kaikki runot