Havahdus

Runoilija Timba85

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 29.3.2017
Viimeksi paikalla: 4.4.2017 17:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1985

 

Vettä, parsaa, varsiselleriä,

Olen rauhallinen, huumorintajuinen, elegantti.

Sisustus on tylsähkö,

hillitty, hallittu, kohtelias

Puku perkele puristaa

Hikeä otaltani hieraista

En saa näyttää hermostuneisuuttani

Ei voi edes pieraista

 

Enkeli jonka tunsin

muuttui itsekeskeiseksi

paljonpuhuvaksi

oman äänensä poutapäiväksi

Hässimistä heinäladossa

 

oopperan kummitus

taputuksia

teeskentelevät keikailijat

poistuvat hiljalleen lavalta

vain työkoneita suurten aivojen

pitävät silti tärkeänä

ja yleisö rakastaa

vetojuhta näyttää aina koreammalta ohjaajaansa

saatika sitten kirjoittajaansa, sunnittelijaansa, puvustajaansa.

 

Tässä minäkin jo uutta työkonettani

Myhäilen

im singin in the rain -baby

teetpä sitten itsestäsi miten tärkeän tahansa

koruinesi, ilmaisuineisi

kaikkine yleisviisauksinesi

siinä pimeässä yöllisessä asetelmassamme

kaivoskoneiden kostealla louhostyömaalla

Sinä olet silti primitiivinen eläin

saamassa tarpeillesi täyttymystä

 

rakas käärmeeni käheän viehkeä

myrkyllinen

kietouduit ympärilleni

käärme ja puu jossain viidakossa

(suomessakaan linnunmunat eivät ole turvassa kyyltä)

elävät symbioosissa.

Pelaaja ja peliväline

halaaja ja halattava

kaasu ja jarru

jarru ja kaasu

sanat ja tunteet

päivä ja ilta

yö ja aamu

 

Havahdun mietteistäni takaisin

He ovat jo lähteneet

Helvetti:

- Mitä minä sitten teen?

 

© Timo Vikman

Selite: 
Minä tulen aina olemaan omissa maailmoissani. Alan pitämään siitä ajatuksesta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtovaa ajatusvirtaa, joka imaisi mukaansa. Moniulotteista, herättää ajatuksia.
Hyvällä tavalla olet omissa maailmoissasi, bravo!
Myös huonolla tavalla. Voisin itse olla se vastapäätä istuja enkä aina sivustaseuraaja. Ei se tämä elämä ole yhtään sen parempaa, vaikka tietää - tai on luonut itselleen kuvan - miten ihminen toimii. 
Kaikesta kuitenkin löytyy aina jotakin hyvää.
Totta. Minä en turhia synkistele. Olen tasavertainen- muiden ihmisten kanssa vaikka viihdyn paljon yksin omissa maailmoissani. 
Minulla on jokseenkin samanlainen elämäntilanne.
Jaetaanpas elämä kahteen eri aspektiin: Toiset suorittaa, toiset kirjoittaa. Toiset ajattelee, toiset tulkitsee. Toiset puhuu, toiset haaveilee. 
 

Käyttäjän kaikki runot