Dēfōrmis

Runoilija Timba85

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 29.3.2017
Viimeksi paikalla: 4.4.2017 17:51

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1985

 

Jään pinnasta takaisin heijastuva
Epävireinen kuutamonsonatti 
Kitaran katkennut kieli
Yhdys sana 
linja auto ilman tavu viivaa 
Vaikea lukea 
Mitä Ken haluaa 
synteettinen tai puolisynteettinen 
Ilman miehuuttaan
(Puuttuva palanen)

kutiava peräpukama 
sappitiehyet

Suljettu kellarin ovi
kulumia seinässä 
Pimeää

onko hän,
vai eikö hän
eiköhän

© Timo Vikman

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva runo, odotan innolla lisää. Tervetuloa runoilemaan :)
Kaunis kiitos. 
Yhdys sana virheet on kielipoliisille traumaattisia. ;) Mielenkiintoinen runo, jossa runsaasti ulottuvuuksia.
 

Käyttäjän kaikki runot