Minä en osaa

Runoilija zana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä mennää mitä on.
 

Minä en osaa kirjoittaa onnellisuudesta.
En osaa kertoa siitä hetkestä,
jolloin sinun sydämesi kuiskailee hymyn kasvoilleni.
Tai niistä päivistä, jolloin kyyneleet tekevät tuloaan,
kun minun on hyvä olla.

En osaa kirjoittaa rakkaudesta,
joka vatsanpohjassa kutittaa,
joka saa minut ikävöimään sinua,
vaikka olet vasta hetken ollut poissa.

Enkä minä osaa kuvata sitä tunnetta,
kun jäämme kiinni katseeseen,
joka painautuu varovasti sydämeen asti.
Lämpöä ja turvaa,
sinun lähelläsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on hieno,
näin mäkin olen ajatellut.

 

Käyttäjän kaikki runot