Esine

Runoilija zana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä mennää mitä on.
 

Sinä sanoit sen oikein
(tai niin kuin minä sen näen)
Surullista, niin sinä sanoit.
On se, että ottaa, mutta ei anna mitään.
Se, että antaa, mutta ei saa mitään takaisin.
Niin minäkin sen näen.
Ja valtavirrassa
minä kuljen väärään suuntaan.
Taas.
Sentään itselleni rehellisenä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännästi kirjoitettu.
Pidin!:)

Pidin tästä, sinulla on omaperäinen tyyli, runo toimii ja herättää miettimään.

Jännästi kirjoitettu.
Pidin!:)

Pidin tästä, sinulla on omaperäinen tyyli, runo toimii ja herättää miettimään.

 

Käyttäjän kaikki runot