Oppinut unohtamaan

Runoilija pieni kuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.1.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1987

 

Olen yrittänyt unohtaa,
kuinka kaikki oli syytäni
Olen yrittänyt unohtaa,
kuinka ette huomannut minua

Oma tuskanne meni ohitseni
Olin niin peloissani
Ette huomanneet sitä
Opin kestämään ja unohtamaan sen

Opin olemaan hiljaa
Niin paljon pahaa mitä ei tarvita
Niin paljon...
Olen oppinut unohtamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva... 
 

Käyttäjän kaikki runot