rakkaudeton

Runoilija pieni kuolema

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2003
Viimeksi paikalla: 3.1.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1987

 

sanot rakastavasi minua
tuot kukkia merkkipäivinä
lohdutat kun olen surullinen
pyyhit kyyneleeni tarvittaessa
kehut kauneuttani
viet koirat ulos pakkaspäivinä
muistat minua pienillä asioilla
suutelet aina ennen töihin lähtöä
keität minulle aamukahvit
kestät sekoiluni
annat takkisi kun minulla on kylmä

ainut asia mitä sinulta haluaisin
on asia mitä et voi minulle antaa
rakkauden tunne
en voi pakottaa rakkauttani
olen pahoillani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot