Kauneimmat sanat

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 0:12

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Kun suljen silmäni

muistan kauneimmat sanasi

ne pienet sanat 

joita et turhaan lausu

ne millä on hehkuvin kaiku

tunnen sydämessäni

silloinkin kun aika on viholliseni

kun välimatka turhauttaisi

on sanasi yhä mukanani

kuiskauksena vierelläni

Lämpönä ihollani

ja minä lupaan

Etten milloinkaan

unhoda

niiden arvoa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valtavan kaunis runo!
Kaunista ja herkkää, ihana runo.
Sanat ovat Tärkeitä,
ja ne elävät sydämissämme.
Antavat voimaa ja iloa.
Lämpöä.

Ihana runo.
Herkästi hänelle laulat.
Pakahduksella pakotettu
Sydämen pintaan kaipuu
Kysymättä hintaa.

Pysähdyttävistä hetkistä muistojen kultaa.
 

Käyttäjän kaikki runot