Primitiivinen halu

Runoilija koodi11

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.1.2017
Viimeksi paikalla: 15.4.2024 23:01

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Mietin meitä
(Oikeastaan sinua) 
Sitä mikä sai minut aina palaamaan
Kerta toisensa jälkeen haaveilemaan

Helppo vastaus olisi
Se jokin voima sinussa
Joka veti puoleensa minua
Primitiivinen lihallinen halu
Eikä sillä ollut mitään tekemistä järjen kanssa
Minulle riitti vain kuva sinusta
Enkä osannut ajatella muuta 

Mutta niin vaikeaa kuin se onkin
Nähdä taakse järjettömän hallitsevan tarpeen
Kuljettaa kättä iholla
Täydellisen miehen vartalolla
(Naida eläimellisellä vaistolla) 

(Hups taas karkasi ajatus jatketaan siis) 

Kaiken sen takana näen
Mielettömän miehen
Täynnä ajatuksen voimaa
Herkkää ja kaunista
Mutta jotain niin vahvaa
(saisinpa kätesi ympärilleni
Rinnoilleni, pakaroilleni) 
Ettei sitä ymmärrä ajatuksella
Ei sanoilla
Sinunlaisiasi ei ole tässä maailmassa

Yritän kait sanoa
Että kaikki ei vaan voinut olla pelkkää 
Seksuaalista yhteensopivuutta
Siinä oli jotain niin paljon muuta (kin) 
Sinun silmäsi ja hymysi kertoi minulle
Kuinka kaunis on sielusi (vartalosi) 
Kuinka syvälle (minuun) sisimpääsi 
Tahtoisin (sinut) sukeltaa
Ja jäädä siihen ilman aikaa
(hikinen vartalosi ylläni
Minun lisää rukoillessani) 
Mutta niin kuin sinä aina sanoit
Kello ei pysähdy lainkaan
Ja mitä minä yritinkään kertoa 
(voisiko ajatukseni pysyä hetken hiljaa jotta pysyisin aiheessa) 
Ilman ympäröivää maailmaa
Tahtoisin antaa meille aikaa
Katsoa löydämmekö tilaa jossa (rakastella) rakastaa 
Toisiamme ehdoitta
Aivan ilman minkäänlaisia rajoja
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, etenkin lopussa tuo pieni kirjoitusvirhe piristää lukijaa <3
 

Käyttäjän kaikki runot