Ensirakkaudesta

Runoilija Marie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opiskelijatyttönen purkaa sydäntään yön pikkutunneilla runoiksi (:
 

En silmiin voi katsoa
vaikka se olisikin kohteliasta
toisaalta epäystävällisyydessäni
ei ole sinulle mitään uutta

Olit ensirakkauteni
elämäni vihatuin ihminen
kysyit kahville lähikuppilaan
mutta eihän rakkautta ole olemassakaan

Kieltäydyin kuuntelemasta
säveltäjäsuosikkejasi
istumasta vieressäsi
tovia kauempaa

Avaa pyöräsi lukko,
polje pois
ja jos mahdollista
älä koskaan tule takaisin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot