Väärinkäsityksiä

Runoilija Marie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opiskelijatyttönen purkaa sydäntään yön pikkutunneilla runoiksi (:
 

Kuulit muut
itseäsi paremmin
Et luottanut minuun,
et tarpeeksi

Ja ennakkoluuloni
vaiensivat sanasi
En päästänyt
sinua lähelleni

Väärinkäsitys,
ehkä toinenkin
Olemme liian ylpeitä
rakastumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kova, surullinen ja yksinäinen. Vetoaa minuun!

Hienosti kirjoitettu.
Väkisinkin alkaa aivot ajattelemaan hetkiä, jolloin itse on tuntenut samoin-ei välttämättä rakkaudessa, mutta elämässä ylipäätään.
Vaikuttavaa.

Hyvä runo. Lyhyt, mutta kertoo paljon ja saa miettimäänkin...!

 

Käyttäjän kaikki runot