Mitä on vapaus?

Runoilija Tobelius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Marssivat kadulla jonossa kuin sotilaat
Katsetta ei ohikulkijaan luoda
Rampa mies anelee almuja
Turhaan

Kiire tuntuu olevan kova
Ovat vankeja ajan
Kylmä ja tyhjä katse silmissä
Myyty on sielu

Heidän kohtalonsa on sinetöity
He ovat rahan ja vallan orjia
He ovat parempia ihmisiä
Ainakin he luulevat niin

Selite: 
Kahvilan ikkunasta seurailin eräänä aamuna hassujen salkkumiesten marssia..
Kategoria: 
 

Kommentit

Et kirjoittele kovin usein, mutta kun teet - niin asiaa. Tässä on hyvä oivallus - kuka meitä tassittaakaan nukketeatterinsa näyttämöllä.

 

Käyttäjän kaikki runot