Kun aurinko pimeni

Runoilija Tobelius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit energian lähteeni.
Olit aurinkoni.
Säteilit lämpöä kylmään sydämeeni.
Tunsin kuinka elin jälleen.
Kalman haju oli poissa, saatoin hengittää...
Kunnes kaikki muuttui, sinä muutuit.
Sinusta tuli supernova.
Tuho oli täydellinen.
Vain tyhjyys jäi.

Selite: 
Iloisia kesämuistoja:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot