Uninen todellisuus

Runoilija Tobelius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sakean sumun seassa taivallan
Päämäärä jo edessä siintäen
Olo on helpottunut
Joko etsiminen vihdoin päättyisi
Saisinko vastauksia kysymyksiini...
Askeleeni alkaa painaa
Polku jota pitkin juuri kävelin, haihtuu
Enää ei näy edes valonpilkahdusta jota kohti voisin mennä
Haron tyhjää yrittäen saada kiinni jostain...
Näinkö tässä taas käy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttua tunnetta. Hyvin kirjoitat.

 

Käyttäjän kaikki runot