Huoletonta nakuilua

Runoilija Olio

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hikiset lakanat,
korvannipukoidesi samettinen karva.

Kevätsunnuntai avautuu;
raukeaa aamu.

Levottomuus ripoteltuna
ympäri huonetta -
tupakalta haisevat vaatteet.

Alastomana makaan
ilman huolia.
Iho on otsalta sileä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan ketun hyvä! Eka kappale varsinkin.

Jep. Mukava ilmapiiri.

loistawasti luotu tunnelma.

Ilman tupakansavuakin toimii!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Olio Uutta 20.4.2007 2 Runo
Olio Saatat koskettaa 17.5.2006 1 Runo
Olio Kevät 17.3.2006 1 Runo
Olio Nimetön 2.2.2006 3 Runo
Olio Iho 6.8.2004 9 Runo
Olio Taivasalla kesäyönä 3.8.2004 4 Runo
Olio Toinen Toisesta 28.7.2004 0 Runo
Olio Huoletonta nakuilua 18.5.2004 4 Runo
Olio Nimetön 11.5.2004 0 Runo
Olio Luopumisesta II 19.4.2004 1 Runo