Pimeyden helppoutta

Runoilija niini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä yksin mihinkään riitä - väärällä hetkellä huutamaan ja huonosta osasta valittamaan tosin - mutta Jumala ohjaa ja opettaa. Sen tähden joku joskus kiittää, kun hetken olen osannut auttaa.
 

Kaipaan sinua.
Kättäsi silittämään kuoreni ulkopintaa,
hymyäsi koskettamaan kasvojeni ulointa kerrosta.
Kaipaan sinua.
Että sinä olisit elävämpi kuin minä silloin.
Ja että minä takiasi jaksaisin olla sisältäni tyhmä.
Kaipaan sinua.
Jotta elämästäni ei tulisi mitään.
Ja jotta vain uskoisin ansainneeni kaiken kamalan.
Kaipaan sinua.
Jotta kaikki olisi niin kuin ennenkin.

Sillä sinä pakotit minut tekemään pimeyteen kotini,
ja minusta oli helppo olla näkemättä mitään.
Mutta nyt olen valossa.
Minusta näkyy.
Minä näen.
Näen kädet, jotka siunasivat pahuutesi jäljet.
Ja näen jäljet,
jotka johdattavat minut lukitsemasi haudan kautta
iankaikkiseen elämään.
Minä kosketan haavoja,
joissa minun haavani ovat jo parannetut.
Ja tiedän, ettei mikään voi erottaa minua rakkaudesta,
vaikka sinä kauan melkein onnistuit.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista tekstiä jota tulee lukea ajan kanssa...itse ainakin pohdittuani löysin monia eri aspekteja. Hieno runo!

Riipaisevan koskettava. Olen itse tällä hetkellä niin kaukana tästä. Minä olen unohtanut, minusta tuntuu usein siltä.

Siksi tämä runosi liikutti kyyneliin saakka.
Kaunis. Aito. Todellinen.

Ajaton kirkkaus ympäröi meitä.

Siunaavin ajatuksin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
niini Nimetön 7.4.2009 10 Runo
niini Nimetön 27.8.2007 5 Runo
niini Missi 14.2.2007 1 Runo
niini Äitiä kehusiva 14.2.2007 2 Runo
niini Varppaat 14.2.2007 1 Runo
niini Nimetön 12.9.2005 0 Runo
niini Aikuista 1.6.2005 3 Runo
niini Nimetön 14.4.2005 4 Runo
niini Pimeyden helppoutta 15.2.2005 3 Runo
niini Nimetön 15.2.2005 1 Runo