Nimetön

Runoilija niini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä yksin mihinkään riitä - väärällä hetkellä huutamaan ja huonosta osasta valittamaan tosin - mutta Jumala ohjaa ja opettaa. Sen tähden joku joskus kiittää, kun hetken olen osannut auttaa.
 

Minun kipuni kasvoi kylpyammeessa
Olin oksentava lapsi vessan kynnyksellä
En osannut kävellä, vaikka vuosia opettelin
Eikä sisin ääneen huutanut, vaikka huuto kouristikin

Niin lopussa,
niin väsynyt,
niin murtuneenakin murtuva

Kantaisit minut pois tai ottaisit edes syliin
Mutta en kestä kosketusta
Puhuen sanoilla silittäisit
Mutta enää en kestä kuulla

Tarina siitä, miten aikuisen väärä rakkaus
rikkoo lapsen ikuisesti,
jokainen uusi onni
velvoittaa menneen tuskan läpikäymistä,
uuden elämän sopeuttamista vanhaan helvettiin.

Heijatessani hysteeristä sisimpäni lasta,
rukoillessani toivoon uskoen siellä kylpyammeessa
ja ymmärtäessäni konttauksen korvanneen kävelyn
tiedän olevani pidemmällä kuin koskaan.

Mutta minä aina joskus
haluaisin jo nyt olla se,
joka vielä tulen olemaan.
Haluaisin seistä
menneestäni tehdyn kivijalan päällä
elämässä tätä päivää
tuskastani läpi kasvaneena.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
niini Nimetön 7.4.2009 10 Runo
niini Nimetön 27.8.2007 5 Runo
niini Missi 14.2.2007 1 Runo
niini Äitiä kehusiva 14.2.2007 2 Runo
niini Varppaat 14.2.2007 1 Runo
niini Nimetön 12.9.2005 0 Runo
niini Aikuista 1.6.2005 3 Runo
niini Nimetön 14.4.2005 4 Runo
niini Pimeyden helppoutta 15.2.2005 3 Runo
niini Nimetön 15.2.2005 1 Runo