Odotus

Runoilija jenspy

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Usko rakkauteen, aina.
 

Istun ja odotan,
malttamattomana viestiäsi,
kuunnellen tuulen kohinaa,
odotan kunnes nukahdan.
Herään viestiisi sun,
siihen yön tunteina ilahdun.
Kerrot ajatelleesi Minua,
vastaan kaipaavani Sinua.

Selite: 
Mussukka, mä tykkään susta niiiin paljon!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot