Selityksistä selityksiin

Runoilija jenspy

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Usko rakkauteen, aina.
 

Taas jäin pohtimaan sitä todellisuutta, kun istut siinä, sylissä toisen, toisen naisen.
Kertonut suoraan sitä et,
kauan tarinaa piilotit.
Kun nään sut vieressä valkean,
käännyn pois - sinä vaikenet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot