Olitko vain talven lumi, ja sitten pois sulit

Runoilija Halinallle

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.11.2016
Viimeksi paikalla: 2.12.2016 13:18

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.1.1996

 
Ei löytynyt sanoja ei löytynyt voimaa
Et tuntunut enään samalta, en saanut enää hoivaa

Odotan sinua takaisin joka aamu
joka yö.

Odotan sinua viereeni joka päivä
joka ikinen ilta. 


Tulit nopeasti, yhtä nopeasti myös lähdit.
Sinä jätit sisälleni suuren kysymysmerkin
sinä vain vierelläni kävit. 

Nyt mietin kuka olit, mistä tulit
olitko vain talven lumi ja pois sulit? 
Odotan sinua takaisin yhä, 
joka aamu joka ikinen ilta. 

Jos joskus palaat, en enään anna sinun lähteä pois. 
Sillä ilman sinua, ei lähelläni ole lämmin enää elää.
Selite: 
Sinulle jota odotan takaisin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa kaipausta. Toivottavasti rakkaasi saapuu luoksesi takaisin.
<3
 

Käyttäjän kaikki runot