Älä mene

Runoilija suvbbi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.12.1993

 

Tartu käteeni, tule
Perässäni hitaasti kulje
Katso kasvojani ja niitä lue
Ilman sanoja, ilman toistuvia kaavoja

Kosketa, ethän vielä lopeta
Lupaat taas sun sieluas avata
Mutta pian alatkin jo halata
Pyydän, voitaisiinko vielä tavata

Hyvästit jätetään
Kerran me vaan täällä eletään
Oravanpyörässä pyöritään
Ja toivon, pian taas nähdään

Enää en susta kuule
Tää oli tässä, luulen

Vuosia vierii, tunnen tuulen
Ja meren rannalla kiihkeästi suutelen
Se et ole sinä
Näenkö sua enää ikinä

Selite: 
Lauantai-illan 10min extempore tuotos
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno  : )
Kiitos! :)
 

Käyttäjän kaikki runot