Kuljettu tie

Runoilija suvbbi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.11.2016
Viimeksi paikalla: 4.5.2023 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.12.1993

 

Toisilla tie menee suoraan,
Nousuja ja laskuja,
Vuorten huippuja,
Sattumia

Miksi minun tieni mutkittelee?
Miksi jarrun sijasta kaasu jää pohjaan?
Vakuuttelen itseäni,
Kyllä minä ohjaan
Ennen suoraa, putoan pohjaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, tykkään :)
Kiitos tuhannesti!! :)
 

Käyttäjän kaikki runot