Näe

Runoilija Projektio

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näe enää emme
Keitä olemme
Miksi elimme
Katsokaa peileihinne
Kohdatkaa harhanne
Muistonne ja pelkonne
Jouduimme eksyksiin

Unohdimme keitä olimme
Miksi olimme ja mitä teimme
Muodostimme omat käsityksemme
Käsityskyvyn korvasi mielikuvituksemme

Ja tässä olemme
Palvomassa olematonta
Kutsumassa kuolematonta
Jota ei ole olemassa

Leimatkaa, tuhotkaa
Tai tieltä raivatkaa
Ette pääse minusta
Kuolema ei minua estä

Ikuisuus ei pelota
Huominen voi tuoda
Kuoleman muttei tuhoa
Ohitettava este
Kuin tippuva neste
Kaunis mutta vaaraton
Väistämätön ja armoton

Väliaikaista haittaa
Ei aikaa eikä paikkaa
Rauhallisuus ja hiljaisuus
Meditatiivinen lamaantuneisuus

Kerään voimani
Vahvistan olemukseni
Odotan aikani
Päätän paikkani

Astun vielä päälle maan
Elän vielä uudestaan
Tehkää mitä tahdottekaan
Minä aion vielä tulla jatkamaan

Selite: 
Perustuu osittain todellisiin, osittain kuvitteellisiin visioihin, mutta oli kyllä hauska väsätä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot