Thoughts

Runoilija Projektio

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 27.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Thoughts as themselves can never hurt anyone
If it seemed they do, it's just an illusion being done

Selite: 
Pohdin ajatuksia ja niiden vaikutuksia, ja kuinka "pahat ajatukset" ja sen semmoiset ovat yleisesti tunnettuja, ikäviä asioita. Huomionarvoisena asiana ajatuksissani nousi esille muun muassa se, että itse ajatuksethan eivät voi satuttaa, vaan se kun niille alkaa tehdä jotain, kuten esimerkiksi kertoa tai toteuttaa niitä. Lisäksi myös pari muuta johtopäätöstä, mutta halusin nyt lähinnä tämän seikan tiivistää pariin melko suorasukaisen pelkistettyyn lauseeseen. Tarjoaa silti asiaa pohtiessa varmasti monille ajattelemisen aihetta, hyvässä tai pahassa niin sanotusti. Pidän englanniksi kirjoittamisesta, joten tulevaisuudessakin minulta löytyy varmasti myös paljolti englanninkielisiä lausahduksia, runoja ja sanoituksia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot