Risuja & Ruusuja

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuntelen sun sanoja
Miettien vain,
mitä ajattelisin

Jatkaako eteenpäin,
unohtaa kaikki?

Tietämättömyyttäni
yritän
ruokkia

Osaanko
jatkaa?

Saanko sen vielä sulle sanoa
Rakastanko?
Sitä ainakin!

Luottamustako,
vieläkö luotan?

Tietäisinpä sen

Totuuden.

Selite: 
Turhaa itsensäpohdiskelu noin kuukauden takaa. Tai no turhaa ja turhaa. Ei välttämättä muille niinkään avaudu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot