Lady Fallon

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hän on jääprinsessa,
valkoisessa asussaan

Käheä ääni,
kaukainen korostus

Hän on tullut etelästä,

kaukana on menneisyys
tulevaisuutensa kadoksissa

Seurasi tähtiä
tullessaan meren yli,

Hänen lasiset jalanjälkensä
vajosivat koralleiksi pohjaan

Jääprinsessa,

Ja ihmisten huulilla nuo sanat
- Ooh, miss Fallon

Selite: 
Mielikuvia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot