Kerrankin yksin

Runoilija ^Hanna^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.2.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään en tahdo

En, rakas, sun pelijuttuja
En huulilleni sun suudelmia

En, ystävät, teidän rakkaushuolianne
En niitä juoruja
En bileitä

En, äiti, sun nalkutusta ja pyykin pesua
En, isä, juttuja sun kaloista
En, veli, kuulla sun uintireissusta ja harjoituksista

Tahdon vain

kerrankin olla yksin

Selite: 
Mä rakastan valtavasti teitä kaikkia :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan upea ilmaisu yksinolon kaipuusta jahalusta saada olla kahden tunteensa kanssa, tunteen , joka kauniisti ilmenee punatekstissä.
Yksityisyyden saaminen ja sen antaminen ovat parhaita rakkauden osoituksia.

Kiitos Sinulle arvostelusta.

joskus on vaa kiva olla yksin, omissa oloissaan.

Ihminen tarvitsee myös yksinäisyyttä. Joskus toisten seura ei jaksa kiinnostaa. Kaunis runo. Tarvitsemme aikaa myös itsellemme. :)

Voisko runosta tästä päätellä Hannan ikä On EN. Hymyilen hyvä silti.

Yksin on hyvä olla joskus, tai tuntuu siltä.
Minä pistän kännykän kiinni ja menen peiton alle.

 

Käyttäjän kaikki runot