Sielunkumppani

Runoilija sanatonrakk4us

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2016
Viimeksi paikalla: 26.2.2017 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

 
Kysyt minulta – miksi?

Kerron kuinka

”Kiedoit minut vuoroin hyisiin nietoksiisi ja hukutit valuvaan laavaan
Soluni saivat pyytämäänsä
Sydämeni kaipaamaansa
Silmäni nauttivat joka hetkestä”

Kerron kuinka

”Luonto taipui ympärillemme
Tuuli kertoi tarinaamme”

Kuiskaan kuinka

”Ainoa mahdollisuuteni oli rakastua”
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on yksi vaihtoehto. Se vaihtoehto on ihana rakastuminen.
<3
Rakastuessaan voi joskus jopa tietämättään pakastua.
<3
 

Käyttäjän kaikki runot