Nimetön

Runoilija 846937ccfb1ac50fd18ba3376a38ad55

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2003
Viimeksi paikalla: 11.11.2018 14:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

näin täällä eletään, päivä kerrallaan. Ei se ole tyhmä kuka virheitä tekee, vaan se, joka ei niistä opi. Onnellisesti naimisissa, pienen tytön Äiti. :)
 

Kovin montaa palasta
ei sydämestäni irtoa

Liimattu kokoon
uudestaan
liian monta kertaa

Huterat saumat
vahvistuneet
liiman kuivuttua

Säröt kertovat elämästä
ei koko totuutta
mutta iskut kovimmat

Kulunutta pintaa
rosoista reunaa
rikkoutunutta rakkautta

Kertaakaan ei enää
liimaa tarvita

Sydämeni kuuluu
sinulle

Selite: 
niimpä. rakkaus voi satuttaa, mutta myös parantaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti vahvistettu ja uuteen toivoon herännyt!

Todella koskettava ja vahva runo tämä.
Upea. Todella hento ja herkkä runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot