En tiennyt

Runoilija Kirzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen unohtanut miltä tuntuu rakkaus, miltä tuntuu onni. Olen sairas lääkkeiden keskellä.
 

Mä en tiennyt, mitä sanoa, kun sä kävelit vastaan,
mä en tiennyt, mitä tehdä, kun sä hymyilit mulle,
mä en tiennyt, itkeäkö vaiko nauraa, kun näin sut toisen tytön kanssa.
Mä en tiennyt, mitä olisin tehnyt, kun katseemme kohtasi.
Mä menin sekasin, en nähnyt mitään, muuta kuin sut.
Siitä yhdestä illasta, yhdestä yöstä, sain vain kipeät muistot ja pahanolon,
joista en osaa päästää irti, jotka tekevät kipeää.
Kunpa mä vain osaisin irrottaa menneestä ja jatkaa eteenpäin,
aivan kuten säkin teet, mutta mä en osaa, se tekee kipeää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kirzi 5.2.2005 2 Runo
Kirzi ..se aika.. 24.10.2004 0 Runo
Kirzi Haluutsä 29.6.2004 1 Runo
Kirzi Taivaan enkelit.. 24.5.2004 0 Runo
Kirzi 24.5.2004 0 Runo
Kirzi Lupaathan? 24.5.2004 0 Runo
Kirzi Uskotko 24.5.2004 0 Runo
Kirzi Miks? 16.2.2004 0 Runo
Kirzi Mielestäin en sua saa.. 23.12.2003 0 Runo
Kirzi En tiennyt 23.12.2003 0 Runo