Työkaveri

Runoilija annikakeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni,vaalea ja höpsö, joka unelmoi ja elää omalla pallolla omien olentojen kanssa.
 

Työskentely kanssasi sujuu kuin valssi,
kaikkea en sanoiksi saa,
mut olkoon tulevaisuus aina vain parempaa.
Näemme täällä tai muualla,
muistetaan olla hymy huulilla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vallan ihanaa!
Joskus se vain on kuin tanssisi :)

Hienoa myönteisyyttä Ihanasti kirjoitit!
Hauskaa synttäriä!!

 

Käyttäjän kaikki runot