Treffit?

Runoilija annikakeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni,vaalea ja höpsö, joka unelmoi ja elää omalla pallolla omien olentojen kanssa.
 

Tahtoisin tietää, olisitko halukas?
Halukas tutustumaan minuun,
enemmän tai vähemmän.
Jos tahdot...
Tule puistoon, odotan siellä.
Odotan vain pienen hetken tai todella kauan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo ajatus
trefveistä on mennyt

 

Käyttäjän kaikki runot