Kumpi tie?

Runoilija Tipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2003
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

" Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, mutta jaettu suru puolittuu"
 

Kyllä tai ei,
elämän tienristeyksiä.

Kyllä,
helppo valinta,
tuttu turvallinen elämä jatkuu.

Ei,
vaikea valinta,
elämä tuo uusia haasteita.

Pitää vain miettiä ja löytää oikea ratkaisu,
oli se sitten helppo tai vaikea,
mutta oikea.

Selite: 
Elämä se ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, joskus täytyy pysähtyä miettimään, vai mitä? =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot