Hetken onni

Runoilija Tipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.1.2003
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 21:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

" Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, mutta jaettu suru puolittuu"
 

Hetken kanssani kuljit, odotukset suuret herätit.
Kuulla sain, olet mennyt.
Yksi haava matkalleni lisää.
Tulisipa pian lääke, joka parantaisi ruhjeeni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot