Överit matkalla

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eksyin kerran metsään,
(metsään)
pimeään ja syvään
(syvään)
Hädissään ja nälissään
(nälissään)
söin kärpässieniä
(sieniä)
Ne maistu aika pahalle, mut päässä tuntu hassulle
(päässä tuntu hassulle)

Heräsin mä ojasta omaan oksennukseen
En ois halunnu takaisin todellisuuteen
Takaisin todellisuuteen
Kylmään todellisuuteen

Eksyin kerran kasiin
(kasiin)
Törmäsin mä narkkiin
(narkkiin)
Se pummi multa röökiä
(röökiä)
ja antoi jotain pillereitä
(pillereitä)
Ne maistui aika pahalle, mut päässä tuntu hassulle
(päässä tuntu hasulle)

Heräsin mä ojasta omaan oksennukseen
En ois halunnu takaisin todellisuuteen
Takaisin todellisuuteen
Kylmään todellisuuteen
Takaisin todellisuuteen
Kylmään todellisuuteen
Takaisin todellisuuteen
Kylmään todellisuuteen...jne

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot