Nimetön

Runoilija punkboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaan sängyn laidalla,
takanani harhakuva
Varjo sinusta, jälkeen jäi aamun
Punainen hius valkoisella lakanalla,
kuin tarkoin aseteltu käyntikortti
Leikin sillä kunnes se katkeaa
Varjo vaihtuu kuviin unen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Unenomainen. Jännä. Tuo käyntikortti-vertaus oli loistava.

Oiii. tykkäsin tästä :> tykkäsin erittäin paljon. ja muistakin runoistasi. Olitkin jo suosikeissani joten =)=)

hiukan kipeä,
tunnelma on hienosti
saatu elämään.

 

Käyttäjän kaikki runot