E-X

Runoilija Blade21

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten näin tehdä voit...
Luulin sulle hyvä olevan, auttavan, tukevan.
Annoit mun rakastua, tietäen että tämä ei ole ikuista.
Autoin sinua, ja sinä minua.
Teit minusta onnellisen.
Sinusta en tiedä.
Parhaani yritin.
1 kysymys jää.
Miksi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot