Petetty

Runoilija Blade21

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 17.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ollaan jo oltu monta vuotta yhdessä, silti et tunnu ymmärtävän minua. Olen monesti jo sanonu kantani asiaan ja lupaat pitää, mutta mitään ei tapahdu.
Kuinka kauan voin vielä jaksaa tätä.
Minusta tuntuu ettei kukaan minua ymmärrä.
Vaadinko liikaa jos haluan että kanssa ihmiset pitäisi lupauksiaan, oli se sitten kuinka pieni, tai iso tahansa.

Minä kärsin kun olen niin tyhmä että aina luotan sinun sanaasi ja että pidät sen......

Mutta ei koskaan! Koskaan sitä ei tapahdu...

En jaksa. olen petetty

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot