Äidille

Runoilija *Miisa*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun lapselle ikää, vuosia karttuu,
se äidin helmoissa aikuiseks varttuu.

On lapsella ilo, suru tai vaiva,
rakkautta äidiltä riittää aina.

Kun lapset tulee täyteen ikään,
lapsia saadaan sukuumme lisää.

Nyt mummina hoivaat, rakkautta annat,
huolta lapsenlapsesta kannat.

Sua kiittää tahdon kaikesta vain,
sult hyvät eväät elämään sain.

Tänään sua, rakas äiti, me juhlitaan
ja onnea sydämestämme toivotetaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis juhlaruno

Todella liikuttavan kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot