Petetty

Runoilija *Miisa*

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin monta kertaa petetty,
sydän revitty riekaleiksi ja
sielu pieniksi paloiksi.

Niin monesti anteeksi antanut,
haavat taakse unohtanut ja
eteenpäin elämää jatkanut.

Niin monta kertaa pettynyt,
turhia lupauksia uskonut ja
toiveita taas elättänyt…

Minun sydämeni ei enää kestä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot