Syli

Runoilija Kisse

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2002
Viimeksi paikalla: 18.1.2017 11:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maailma näyttää kauniimmalta silmät pidettynä kiinni, pistäen korvatulpat korviin ja nauraen itsensä uneen.
 

Minua on lyöty
isketty kasvoihin
pilkattu
sekä kontrolloitu

alistettu
annettu ymmärtää
että olen arvoton
tässä maailmassa

olen ollut huomaamaton
kelvoton
sekä kasvoton

tänään
ja eilen
sekä tulavaisuudessa

Päivä päivältä
löydän ehjän palan itsestäni
kokoan ja mietin
mitä tuskan alta paljastuu

tyttö sekä hymy
rohkeampi
aina vain valmiinpi

tässä apuna
todella suurena
on sinä
ja sinun sylisi

tunne turvallisuudesta
kukaan ei enää satuta
lohduttaa ja antaa tilaa
kasvavalle rohkeudelleni

ja kauneudelleni
joka on ollut ujosti piilossa
sinä houkuttelet sitä
tulemaan esille
ja annat rohkeutta
jotta voisin näyttää sen sinulle

otit avosylin vastaan rikkinäisen
pidät sylissäsi nyt
kokonaisen

naisen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja ihana syleily!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kisse Syli 16.1.2013 1 Runo
Kisse Kosketus 20.11.2012 0 Runo
Kisse Halu 20.11.2012 2 Runo
Kisse Kuka olet, kuka olen 16.6.2012 0 Runo
Kisse Luuseri 10.4.2012 1 Runo
Kisse Tunteet 10.4.2012 1 Runo
Kisse Kiitos 4.4.2012 0 Runo
Kisse Tänään 13.1.2012 3 Runo
Kisse Tähdet 28.12.2011 1 Runo
Kisse Ennen 14.7.2011 1 Runo