Epilepsia

Runoilija Poisonkiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaupunki juoksee

sydänkohtauksen partaalla

Ratikkapysäkillä, näyteikkunoissa vilkkuvat valot

Askelia, korkojen kopinaa, liikennevalot antavat äänimerkin

Ei tehoa äänetön kehotus

Pyydän

Kiire, vihamielisyyttä

ja musta silmä

Ihmistungos

ja mustat varpaat

Musta on huumori

Mustat ovat ajatukset

Musta on mieli

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot