Soile Nervanderin kaipuu yksinäisyyteen

Runoilija Poisonkiss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä istun sunnuntaina
minun puutarhassani
yksin, itseni kanssa

Katselen
viereisillä pihoilla haravoidaan
Seuraavien talojen takana toiset
uudisasukkaat jaetuilla tonteillaan

Sanovat:
Mukavaa kun kaupungissakin
voidaan naapureiden kanssa olla tekemisissä
Lähettävät lapsensa virpomaan
ja kysymään, saako koiraa silittää

Vesijumpassakin kadehditaan
Ei siellä kukaan saa
naapureiltaan joulutervehdystä

Kuulen kuinka joku nauraa äänekkäästi pensasaitojen toisella puolen

Haluaisin vaihtaa oratuomet meluvalliin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeistään tuossa vesijumpankohdalla tykästyin tähän todella. upea.

Näin sitä saattaa löytää, hienon hienoja teoksia vaikkapa syntymäpäivän avulla. Onnea hienosta kynänjäljestä ja syntymäpäivästä! Aivan loistavaa:)

 

Käyttäjän kaikki runot