Aamuvalo

Runoilija Feary Moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2002
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamuraukeus jäsenissä
kurotan sinun puoleesi

Huulet löytävät toisensa
suljetuin silmin

Aamuvalo täyttää sydämeni
venytän vasenta kylkeä

Ulkona vielä hämärää
syksyn pimeys pilvissä

Mutta tässä hetkessä on valo
ja onni raukeassa sylissä
pehmeästi mumistuissa sanoissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen, lämmittää sydäntä

Ihanan rento ja huoleton runo. Tälläiset aamut ovat juuri niitä parhaita :).

aivan ihana runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot