Nalle tuoksuu

Runoilija Feary Moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2002
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nalle tuoksuu

lapsuuden mökkireissuille
mummolalle
vanhalle pinnasängylle
jossa nukuin juhannukseni

raikkaille kesäaamuille
uinneille savusaunan lämmöstä
koivuille ja mukilliselle
metsämansikoita

isälle ja tupakalle
auringonlaskulakanoille
joita niin rakastin
vanhalle monopolille

räsymatoille
tonkalliselle lähdevettä
keinumatkalle
lakritsimaahan

Mutta
se ei tuoksu sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hei, tämä oli jännittävä hyppy. Ensin kierrellään lapsuuden maisemissa ja tuoksuissa, sitten katse kohoaa ja huomaakin olevansa aikuisen maailmassa, johon kuuluu selvästikin joku rakas!

Olipas vallattoman nallen tuoksuinen :). Herättää paljon samankaltaisia, ihania muistoja.
Hyvää syntymäpäivää tyttöseltä, joka nytkin täällä istuu nalle sylissään.

 

Käyttäjän kaikki runot